Динев заряза Емануела заради подкуп

Емануела

Младият милионерски син Димитър Динев заряза Емануела. Бащата на второто дете направил това по една доста материална причина – подкуп от страна на баща му, олигархът Динко Динев.

От много време в светските среди се носи мълвата, че семейството на Динев недолюбва младата си снаха. Най-непримирим бил главата на семейството, Динко Динев, който изпаднал в неистова ярост, когато разбрал, че Емануела ще роди първия му наследник.

И докато думите и увещанията на помогнаха, то парите се оказаха по-силни. Срещу крупна сума от баща си, Димитър се съгласил да напусне певицата.

Още в началото на връзката им Митко получи забрана от баща си да се венчае за Емануела. Той се страхуваше, че тя цели да се домогне до банковите сметки на семейството, които изобщо не са малки. Тогава фолкдивата разказваше наляво и надясно, че не е с милионерския син заради парите и че го обича истински.

Динко Динев обаче не се спря и най-накрая успя да прекрати любовната афера между Емануела и сина си. Едва месец след раждането на сина им, настъпи окончателния край на връзката между двамата.

Самата Емануела призна за него, като сподели, че е направила всичко възможно да съхрани красивите отношения между нея и богаташкия син. Той обаче не правил каквито и да било усилия, дори в името на общия им син, коментира още огорчената певица.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати