Това са плеймейтките с висше образование

Елена Кучкова

След като последната гордост на Мис Плеймейт – Катрин Вачева, срази публиката като показа липса на елементарни знания по география, но за сметка на това е с висше образование, стана ясно че не една или две от плеймейт гилдията са завършили висше.

Интересно, но повечето от висшистките сред плеймейтките са завършили икономически специалности, което не им помага за еротичните им фотосесии.

Златка Димитрова е дипломиран финансист. Въпреки, че е учила 4 години във висше учебно заведение, плеймейтката не знаеше столиците на Великобритания и други големи европейски държави.

След като се изложи, плеймейтката плака, седна над учебниците по география и научи къде се намират най-големите европейски градове.

Златка Райкова е магистър по Застрахователно дело. Но точно като Златка Димитрова, упорито крие кой точнo университет е завършила.

С висше образование е и плеймейтката Катрин Вачева, която освен с липса на знания по география, блесна и със сериозни грешки в правоговора си. Вачева има диплома по Бизнес администрация.

Мис Плеймейт Елена Кучкова е завършила специалността Счетоводство в Пловдивския университет Паисий Хилендарски.

Последната от плеймейтките с висше образование в Бориса Тютюнджиева, която е завършила Бизнес администрация. Плеймейтката е посещавала Университета на Сиатъл, който има филиал в Правец. Този филиал бе закрит през 2012 година.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати