ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Гуен Стефани се разведе заради бавачката

Гуен Стефани се разведе заради бавачката

Гуен Стефани се разведе заради бавачката

Една от най-популярните поп певици Гуен Стефани и мъжът ѝ Гавин Росдейл оповестиха, че се развеждат през лятото на 2015 година. Тогава те не коментираха каква е причината за крахът в отношенията им. Оказва се, че това е бавачката.

Гавин Росдейл имал афера с австралийската бавачка, която помагала в отглеждането на трите му деца от Гуен – Кингстън на 9, Зума на 7 години и Аполо на една годинка.

Връзката им била позорно разкрита от певицата. Тя видяла провокативни снимки на бавачката, изпратени до мъжа ѝ на семейния Ipad. Тъй като устройството било синхронизирано с телефона на Гуен, освен на Ipad-а, снимките се пристигали и директно при нея.

Ужасена от видяното, Гуен поискала обяснение от половинката си. В началото Гавин се опитал да смекчи обстоятелствата, като се кълнял, че това е просто афера.

Малко по-късно обаче бил принуден да признае, че отношенията му с австралийката съвсем не са отскоро. Те буквално се подигравали на Гуен, като поддържали интимни отношения точно под носа ѝ.

Гуен Стефани и 50-годишният Росдейл бяха щастливо женени цели 13 години. Раздялата е тежка за певицата, но тя е категорична, че няма да прости долната изневяра.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати