Галена заряза Галин

Галена

От няколко месеца насам в публичното пространство се носи слухът, че поп фолк дивата Галена и благоверният ѝ Галин са разделени. Певицата зарязала бизнесмена заради футболен бос.

Слухът е на път да бъде потвърден от самата Галена. Преди дни тя закупи жилище в елитен столичен квартал, което е записано само на нейно име. То се намира в елитния квартал Изток, в жилищния комплекс от затворен тип Есте, собственост на братята бизнесмени Кирил и Георги Домусчиеви.

За тузарския апартаменти от сто и десет квадрата певицата е броила триста хиляди лева. Освен тях, тя ще даде още двеста хиляди лева за обзавеждане, поръчано директно от Италия. Галена държала плочките в банята да са Версаче, което също няма да излезе евтино.

Близки от Галена са учудени от факта, че в нотариалния акт за собственост не фигурира името на вафления бос Галин Атанасов. Това според тях потвърждава, че двойката е разделена.

Синът на фолкаджийката Стефан учи във Велико Търново, където тримата със съпруга ѝ живеят. Една от версиите е, че жилището в София е просто място, на което певицата ще преспива при честите си участия в столицата.

Ако обаче то е новият дом на Галена, стои въпросът как малкият Стефан ще се премести в столицата по средата на учебната година.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати