ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Джена иска Джино обратно!

Джена иска Джино обратно!

Джино Бианкалана

В петък зрителят избра Джино Бианкалана за големия победител във ВИП Брадър. Най-безизвестният сред звездите се окичи с титлата любима звезда на България.

Бизнесменът, който от дете живее в Чикаго, спечели надпреварата с редица други звезди. След два месеца в най-известната къща в България той и Ернестина Шинова бяха двамата финалисти, които публиката излъчи.

Малко след като се окичи с титлата Любима звезда на България, Джино обяви, че остава в родината си. Той изрази своята безкрайна благодарност към зрителите, които са гласували за него. Не пропусна да спомене и своите родители, които са му дали безупречното възпитание, с което плени сърцата на всички в- и извън къщата.

Джино ще прекара още няколко месеца в България, но по думите му това няма нищо общо с бившата му приятелка Джена. Тя обаче явно е на друго мнение, тъй като малко след като напуснал къщата, бизнесменът получил смс от нея.

Честито! Вярвах в теб, гордея се – гласяло съобщението на Джена. То обаче не било единственото. След като Джино ѝ благодарил, тя се възползвала и започнала доста романтичен чат, който продължил през цялата нощ след финала на Вип Брадър.

Близки до българина с американско гражданство виждат поведението на Джена като доста подмолно. По време на престоя на Джино в къщата тя не каза и дума за бившия си приятел и нито веднъж не изрази подкрепата си. Сега обаче, след победата, тя е решила да се възползва от всички дивиденти, които това може да ѝ донесе. Близки до бившата двойка са категорични, че ако Джино бе отпаднал по-рано, фолкдивата нямаше и да го погледне.

Джино, от своя страна, още обича певицата и за никого няма да е чудно, ако отново я приеме в живота си. Това ще е изключително изгодно за Джена, чиято кариера вече не е толкова успешна, подобно на повечето чалга певици у нас.

Този жанр става все по-малко търсен у нас, а изпълнителите се обръщат към алтернативни източници на препитание. Това прави и Джена, за която най-изгодно в момента би било да се върне при богаташа.

Никой от близките на Джино не гледа с добро око на предстоящото сдобряване. Те са категорични, че Джена е сметкаджийка, чиято цел е да се възползва от наивно влюбения младеж, който е готов на всичко за нея.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати