Бомба: Мария потвърди развода си!

Бомба: Мария потвърди развода си!

Миньончето на фолка Мария потвърди за развода си с Християн Гущеров. Тя фе забелязана на публично събитие без халка или годежен пръстен. С това тя потвърди слуховете, че в бракът ѝ има проблеми.

Според запознати проблемите на двойката водят към логичния край на връзката им. Причината са системните изневери от страна на милионерския наследник.

От месеци насам в публичното пространство постоянно се появява информация за системните похождения на дебеличкия богаташ. Последната от тях свързва името му с небезизвестната разбивачка на семейства Зорница Линдарева.

И докато доскоро Мария не коментираше спекулациите относно отношенията с мъжа ѝ, днес тя потвърди за наличието на проблеми в рая. На последното си участие певицата се появи без годежния пръстен или халката си, символ на устоите на брака. От сватбата насам тя не се разделяше с бижутата, но явно непрестанното кръшкане на Гущеров ѝ е дотегнало.

Действието на Мария може да се изтълкува като ясен знак, че двамата с бизнесмена са пред раздяла, а може би и на прага на развод. Ако се стигне дотам, Мария ще е в доста изгодна позиция, като се има предвид солидният предбрачен договор, който двамата са сключили.

В него е упоменато, че ако Гущеров ѝ изневери и това стане причина за разтрогване на отношенията им, той се задължава да плаща на миньончето немалка издръжка.

Явно още в самото начало Мария е знаела, че няма как да накара Гущеров да спре да ѝ кръшка и е въвела клаузата в договора, за да извлече максимална полза.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари