Алчни за пари изнудвали с години ХИВ-позитивния Чарли Шийн

Алчни за пари изнудвали с години ХИВ-позитивния Чарли Шийн

Актьорът Чарли Шийн публично призна в сутрешното шоу на NBC, че е носител на вируса ХИВ, който предизвика фаталния Синдром на придобитата имунна недостатъчност – СПИН.

Трудно се приемат тези три букви, да знаете, коментира любимецът на милиони.

Чарли добави също, че знае за състоянието си от 4 години. Споделил е на някои хора, като част от тях са го изнудвали за пари, заплашвайки го, че ще разпространят информацията в медиите.

Това, което тези хора забравят, е, че взимат парите от децата ми. Мислят, че са само от мен, но аз имам 5 деца.

Сред изнудвачите на Чарли е била и бивша звезда от филми за възрастни, която снимала лекарствата му, след като той прекъснал връзката си с нея, и го заплашвала, че ще изпрати снимките в пресата, ако редовно не ѝ превежда определена сума.

Звездата споделя, че е правил секс с 2 жени без презерватив, след като разбира за състоянието си, но след това те са минали под наблюдението на личния му лекар.

Чарли Шийн твърди, всичките му партньорки са знаели за здравословното му състояние, но въпреки това очаква публичният анонс на болестта му да доведе до серия от съдебни искове срещу него от бивши сексуални половинки.

Законодателството на 35 щата в САЩ третират като криминално престъпление случаите, в които ХИВ-позитивно лице прави секс с друг партньор, без да го предупреди предварително за здравословното си състояние.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати