Преслава с нервен срив, спешно посещава психиатър

Преслава

След края на ВИП Брадър Преслава тотално се срина. Самата тя призна, че е започнала да използва услугите на известен столичен психиатър.

В социалната мрежа фолк дивата написа многозначително: Важното е да сме щастливи. Няма значение какво ще каже психиатърът! Желая ви хубав ден! . Феновете ѝ се запитаха толкова ли е нестибилна любовта ѝ с Гъмов, че се нуждае от подобни услуги.

Оказва се, че чувствителната певица от Добрич е разстроена от раздялата си със съквартирантите. Най-много страдала от това, че повече няма да живее под един покрив с актьора Гъмов.

Влошеното душевно състояние на изпълнителката на Аматьорка се утежнява от факта, че тя изпитва страх от чувствата, които изпитва към кукловода. Близки до Преслава споделят, че двойката е взела решение да заживее заедно. Те обаче изчакват, докато всичко около финала на предаването се уталожат и животът им се върне в нормалния ритъм.

Преслава неведнъж е споделяла, че изпитва страх от обвързването за цял живот. Тя с гордост заявява, че е неомъжена и не може да си представи някой да се меси и пречи на навиците ѝ. Това, в комбинация с чувствата, които изпитва към Станимир Гъмов, довело до тежката депресия в момента.

Феновете ѝ се надяват психиатърът да успее да сложи в ред обърканите чувства на най-обичаната фолк певица у нас. Повечето от тях подкрепят връзката ѝ с Гъмов и са на мнение, че те ще бъдат страхотно семейство.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати