Ани Салич е Майка на годината

Ани Салич е Майка на годината

Ани Салич бе обявена за Майка на годината за 2015 заедно с певицата Йоанна Драгнева и олимпийската шампионка по плуване Таня Богомилова. Ани бе наградена за отдадеността си към благотворителни каузи. Награждаването се проведе с медийното съдействие на Ezine.bg, Grad.bg, Sanovnik.bg и Gotvach.bg в столичния Audrey Music Hall.

Наградите, които се проведоха под егидата на AVAIR, Z&M Private Co и EO Dent, почетоха дами, посветили години от живота си на деца в нужда. Призове връчиха носителки на титлата Майка на годината за 2014-та: д-р Венета Павлова, бизнесдамата и тв водеща Юлияна Дончева-Недкова и петкратната олимпийска медалистка Мария Гроздева.

Бизнесменът Ники Младжов поднесе наградата на Таня Богомилова, която се е посветила на децата с увреждания. Йоанна Драгнева получи статуетката си от д-р Венета Павлова за невероятната отдаденост на проблемите на децата с аутизъм. Юлияна Дончева- Недкова награди Мариана Пенчева, която е приютила 10 деца в неравностойно положение.

За Майка на годината бе обявена и журналистката Пепа Петрова, български кореспондент в Лос Анджелис, която отваря сърцето си винаги за благотворителни каузи. Пътуващият писател Магдалена Гигова връчи наградата на съпруга й Иван Кутиков, който е известен като единственият българин със Златна плоча в САЩ.

Ани Салич е Майка на годината

Престижната статуетка отиде и при Красимира Стефанова, която е отдадена с цялата си душа на каузи, свързани с деца, и благодарение на подкрепата на хора от цялата страна тези каузи често завършват с хепи енд. Наградата на Краси бе връчена от Мария Гроздева.

Посветилата се на благотворителност Златка Димитрова връчи награда за Цвети Пейчинова, която бе получена от сестра й. Цвети бе отдадена на много благородни каузи и въпреки че вече не е сред нас, продължава да е вдъхновение за много хора.

Майките на 2015 получиха подаръци от Toni Lans и Дипломат корпорейшън, както и ароматни рози от бутик Еmily. Благотворителната инициатива бе подкрепена с ароматно вино Pagane и узо Plomari напомни за горещите летните дни.

Благотворителната инициатива бе осъществена с подкрепата на верига ресторанти „Петлето”, Леопард Трейдинг - вносители на марков алкохол, Petrol Tech, Aerotur MM, Music Station, Tu caffe и Photogroup. Талантливите певици от Sentimental Swingers поздравиха гостите на благотворителната церемонията със страхотни изпълнения.

На събитието, което се организира за трета година от Асоциация на брюнетките в България, бе събрана скромна сума в подкрепа на закупуването на специален апарат за откриване на вени и намаляване на болката от манипулациите за малките пациенти от детската онкохематология в София.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати