Ернестина Шинова показа истинското си лице

Ернестина Шинова

Финалистката във ВИП Брадър – Ернестина Шинова, разкри истинското си лице. Оказа се, че определяната като един от най-истинските хора в къщата изобщо не е такава, за каквато се представяше.

Ернестина Шинова е носела маската на лицемерието през цялото си участие във ВИП Брадър. След като напуснаха къщата, театралката показала истинското си отношение към съквартирантите. Най-коренна била промяната в това към победителя Джино.

На самия финал на шоуто най-неизвестният сред съквартирантите – българинът с американско гражданство Джино, призоваваше хората да гласуват за Ернестина. В отговор тя сърдечно го прегръщаше и му благодареше за благородството. Съвсем друго било отношението на съпругата на Андрей Слабаков обаче, когато камерите угаснали.

Когато финалистите в шоуто трябвало да си събират багажа, Ернестина се направила, че не познава Джино. Бившият годеник на Джена тръгнал да прегръща актрисата, но тя буквално го подминала. Той останал изключително изненадан от отношението ѝ, но направил втори опит да разцелува бившата си съквартирантка.

Ернестина обаче лицемерно попарила това му желание. Единствените, които искрено му честитили победата, били дует Ритон. Най-любимата звезда на България понесла пренебрежителното отношение още на Станимир Гъмов и Кичка Бодурова.

Джино, който заяви, че обича родината си и иска да се върне да живее в нея, е на път да разбере какво е истинското лице на българина. Той за пръв път се сблъсква с лицемерието на хората, които са до теб само, докато имат изгода.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати