ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Измама! Победителят в Биг Брадър вече е ясен

Измама! Победителят в Биг Брадър вече е ясен

Ваня Червенкова

Новият сезон на Биг Брадър – Ол Старс започна само преди дни. Оказва се обаче, че подобно на всеки сезон досега, и този път всичко е нагласено.

В страницата на предаването в Уикепедия имената на участниците се подреждат в реда, в който те напускат къщата. Този път обаче те са вписани още преди в шоуто дори един да бъде изгонен. Така всеки може да разбере кой и кога ще напусне в точния ред още сега.

Както и до сега, по правилник съквартирантите ще напускат къщата по време на елиминации. Оказва се обаче, че подобно на предните сезони, гласът на зрителите няма да има никаква тежест. С публикацията в Уикепедия продуцентите сами се прецакаха, като показаха на цяла България, че всичко е нагласено.

Според класацията в сайта първият, който ще напусне, е Соня Колтуклиева. Въпреки че притежава имунитет, нещата ще бъдат така извъртени, че тя първа да напусне пределите на къщата. След нея идва ред на Къци Вапцаров и Йоана Захариева.

Четвъртият изгонен съквартирант ще е лорд Евгени Минчев, а по стъпките му ще го следва фолк дивата Десислава. Почетното трето място е отредено за Ваня Червенкова. В битката на титаните Ваня и Боби пък като победител ще излезе участникът от Къртицата - плейбоят Бopиcлaв Атанасов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати