ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Страшна болест повали Лили Иванова

Страшна болест повали Лили Иванова

Лили Иванова

Любимката на поколения българи - естрадната певица Лили Иванова, е повалена от страшна болест. Състоянието ѝ е толкова сериозно, че тя не може дори да излезе от дома си.

След турнето, което Лили Иванова направи в Канада, примата рухнала от умора. Непрестанните участия из родни градове в комбинация с турнето в чужбина застрашили здравето на естрадната прима.

Лили Иванова страда от ставните болести остеопороза и коксартроза. Оказва се, че костите на легендата буквално се рушат. Състоянието ѝ изисква почивка, която тя отказва да си даде. Болките се изостряли при смяна на сезоните и буквално приковавали Лили Иванова към леглото.

Лекуващият лекар ѝ забранил да излиза през октомври и ноември, но темпераментната певица отказала да се признае за победена и продължали с плануваните ѝ участия. Това станало причина за влошаване на състоянието ѝ.

И въпреки крайно влошеното си състояние Лили Иванова е категорична, че трябва да бъде излекувана до декември, когато имала много участия. За да бъде на крак за коледно-новогодишните празници, примата на естрадата взела нещата в свои ръце и извикала в дома си специалист по акупунктура, пише КлюкиБг.

Той я лекува по специална китайска технология с игли, която да я освободи от сковаващите болки. Близките до Лили Иванова са категорични, че дори състоянието ѝ да не се подобри, тя няма да се откаже от сцената.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати