Евгени Минчев разкри драмата на живота си

Евгени Минчев разкри драмата на живота си

Светският хроникьор Евгени Минчев се доказа като един от най-саркастичните и груби хора у нас. За всички е ясно, че поведението му е параван, зад който се крият множество комплекси. В своята същност обаче Евгени е доста уязвим, а черният хумор е начинът да се предпазва от околните.

Евгени Минчев сам разкри на какво се дължат комплексите, които изграждат същността му, във вчерашния епизод на Биг Брадър Ол Старс. Всичко се корени в младежките му години, когато бившият ватман се оказва отритнат от целия свят и най-вече - от майка си.

Най-тежкият удар, който Евгени получава още в крехка възраст, идва не от друг, а от неговата майка. Тя била изключително строга и когато разбрала, че синът ѝ харесва мъже, била повече от бясна. Макар да не била негова родна майка, тя не можела да приеме подобно нещо. Враждата им се задълбочила, когато Евгени се изнесъл и заживял с приятеля си. За да го върне, майка му се обадила в милицията, откъдето предприели нужните мерки и извели нелегално пребиваващия младеж.

Завръщането на Евгени в дома му обаче било за кратко. 20-годишният тогава младеж се зарекъл, че няма да живее по правилата на семейството си. Именно поради това изкарал 4-месечен курс за ватмани и започнал работа. Веднага се изнесъл на квартира и започнал да живее по свои правила.

Драматичните отношения с майка му обаче оставили в душата на Евгени неизличима рана. Те формирали редица комплекси в един от най-популярните хора у нас. Според него именно това е и причината все още да няма деца.

Чувството за малоценност, което изпитва, той се опитва да храни с постоянните си опити да се самоизтъква. Но въпреки че изпитва панически страх от обвързване, лордът предполага, че ще остарее с жена, която все някога трябва да се появи в живота му.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати