ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Евгени Минчев разкри драмата на живота си

Евгени Минчев разкри драмата на живота си

Евгени Минчев разкри драмата на живота си

Светският хроникьор Евгени Минчев се доказа като един от най-саркастичните и груби хора у нас. За всички е ясно, че поведението му е параван, зад който се крият множество комплекси. В своята същност обаче Евгени е доста уязвим, а черният хумор е начинът да се предпазва от околните.

Евгени Минчев сам разкри на какво се дължат комплексите, които изграждат същността му, във вчерашния епизод на Биг Брадър Ол Старс. Всичко се корени в младежките му години, когато бившият ватман се оказва отритнат от целия свят и най-вече - от майка си.

Най-тежкият удар, който Евгени получава още в крехка възраст, идва не от друг, а от неговата майка. Тя била изключително строга и когато разбрала, че синът ѝ харесва мъже, била повече от бясна. Макар да не била негова родна майка, тя не можела да приеме подобно нещо. Враждата им се задълбочила, когато Евгени се изнесъл и заживял с приятеля си. За да го върне, майка му се обадила в милицията, откъдето предприели нужните мерки и извели нелегално пребиваващия младеж.

Завръщането на Евгени в дома му обаче било за кратко. 20-годишният тогава младеж се зарекъл, че няма да живее по правилата на семейството си. Именно поради това изкарал 4-месечен курс за ватмани и започнал работа. Веднага се изнесъл на квартира и започнал да живее по свои правила.

Драматичните отношения с майка му обаче оставили в душата на Евгени неизличима рана. Те формирали редица комплекси в един от най-популярните хора у нас. Според него именно това е и причината все още да няма деца.

Чувството за малоценност, което изпитва, той се опитва да храни с постоянните си опити да се самоизтъква. Но въпреки че изпитва панически страх от обвързване, лордът предполага, че ще остарее с жена, която все някога трябва да се появи в живота му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати