Николета Лозанова ще празнува скромен рожден ден

Лозанова
Снимка: Краси Танев

Николета Лозанова ще отбележи 28-мия си рожден ден по доста скромен начин. Това е доста нетипично за плеймейтката. Причината - липса на пари.

Пловдивчанката ще стане на 28 години на 30 ноември. Родената през 1987 година под тепетата за пръв път няма да отбележи празника с грандиозно парти, както всеки път досега.

Тази година нещата ще бъдат много по-различни за Николета от предходните. Вместо цял куп светски персони сега тя е поканила едва десетина души. Според първоначална информация това е лично нейно решение.

Приближени до красавицата споделят, че тя най-накрая е започната да подбира хората около себе си и ще празнува рождения си ден само с най-близки и доверени хора. Според други обаче Николета никога не би пропуснала пищно парти, но този път това се налага поради липса на финанаси.

Списъкът с гостите стана достояние благодарение на самата Николета, която го пусна в профила си в социалните мрежи. За пръв път рожденият ѝ ден обаче няма да се радва на пищност и показност, така типични за водещата.

Навярно ситуацията се държи на факта, че тя вече не е с Валери Божинов, който в годините досега плащаше за всеки неин каприз. След раздялата им той спря кранчето и ѝ дава пари само за да осигурява на малката им дъщеря Никол необходимите грижи. Оказва се, че това е причина ненаситната за внимание Николета този път да остане извън светлините на прожекторите.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати