Миро заряза Златка Димитрова

Златка

Златка Димитрова остана без любимия си Миро. Тя сама споделила това пред най-близките си, но не искала информацията да става публично достояние, преди самата тя да може да свикне със случващото се.

Златка залагаше всичко на Миро. След като я изоставил, тя изпаднала в депресия и често плачела. За да не седи сама в къщи, обляна в сълзи, тя все по-често бива забелязвана по светски партита.

Когато някой я попита къде е благоверният ѝ, тя реагирала доста остро и не давала конкретен отговор. През останалото време се държала доста отнесено, а понякога дори неадекватно, носи слуха от светските среди.

Истината е, че бургазлийката страдала от това, че мъжът ѝ прекарва много повече време с жена си и сина си, отколкото с нея.

И колкото повече наближавали празниците, на нея все по-ясно ѝ ставало, че отново ще ги прекара сама. Това често я карало да изпада в нервни кризи и да вдига скандали на половинката си, което засилвало обтегнатите отношения между тях.

И въпреки, че Миро правел много компромиси, за да запази връзката си със Златка, накрая му писнали и ѝ заявил, че всичко между тях приключва. Но дали това наистина е краят, само времето ще покаже, тъй като двойката не се разделя за пръв път.

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари