Конкурсът Мис България 2015 – отново нагласен!

Мариана Войкова

Мариана Войкова спечели конкурса Мис България, проведен на 28 ноември. Оказва се обаче, че схемата остава непроменена, въпреки че организаторите тази година са други.

Мис България се проведе в петък вечер. Организатор тази година е модна агенция Интерсаунд, с президент собственичката на марката Ирина Папазова. В него участие взеха 18 красавици от цяла България. С титлата Мис България 2015 година се окичи 21-годишната Мариана Войкова, родена в Елин Пелин.

Оказва се обаче, че победата и тази година е нечестна. Целият конкурс протече под опеката на популярния бизнесмен Христо Сираков, който използвал влиянието си и издигнал на първо място не кой друг, а своята любовница, пише Хотарена. Той бе в журито заедно с Наталия Гуркова, Елена Ангелова, София Борисова и др.

Конкурсът отдавна е изгубил реномето си. Тази година се очакваше нещата да стоят по различен начин, но явно парите винаги ще останат на първо място, коментират от кухнята на Мис България. Победителката спечели стипендия на стойност 8000 евро. Нейни подгласнички станаха Ирена Петрова и Александрина Цветкова.

Мариана няма да представи страната ни на Мис Свят тази година заради скъпия лиценз. Все пак българка ще участва на най-престижния световен конкурс. Това е Венета Кръстева, избрана директно от централата на Мис Свят.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати