ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Откриха изчезналото куче на Милица Гладнишка

Откриха изчезналото куче на Милица Гладнишка

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Милица Гладнишка

След повече от половин месец търсене на ръба на отчаянието актрисата и певица Милица Гладнишка най-после откри кучето си, което заедно с нея издирваше цяла София. Хора от различни квартали редовно обикаляха центъра и околностите, за да открият малката Бела.

С помощта на социалната мрежа любимката на джаз певицата, която стана известна със сериала Етажна собственост, бе открита. Пред повече от две седмици двете кучета на Милица били блъснати в центъра на столицата от невнимателен шофьор.

При удара крачетата на едното куче - Роки, се счупили, а малката Бела се отървала по леко, но избягала. Всеки ден актрисата лепеше обяви из града и дори направи страница в социалната мрежа, посветена на издирването на четириногата си приятелка. Във всеки апел тя уточняваше, че Бела обича банички и това е начин да бъде хваната по-лесно.

Когато актрисата вече беше почти сигурна, че шансовете Бела да бъде намерена са съвсем малки, се оказа, че добра жена е приютила малката красавица, която не е с родословие и лесно би могла да бъде сметната за едно от бездомните кучета.

Днес Бела вече е в дома си и се радва на компанията на възстановяващия се от операциите Роки и на щастливата си стопанка, която обеща, че ще черпи приятели, познати и непознати, които са ѝ помагали да търси под дърво и камък кученцето си.

Милица, която от години работи активно в дублажа, е влюбена в новата си анимационна героиня - Тина Пакостина, от българския анимационен филм Златната ябълка. Анимацията е направена на световно ниво според кинокритиците и предстои да получи финансиране, за да бъде завършена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати