ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Люси Дяковска с нова любов

Люси Дяковска с нова любов

Люси Дяковска

Люси Дяковска има нова любов в живота си. След дългогодишната ѝ връзка с Камелия и тежката раздяла поп дивата откри новата си слабост – русокосата Снежана Макавеева. Пловдивчанката нашумя у нас с връзката си с Мариан Вълев – Куката, както и с участието си в хитовия сериал Под Прикритие.

Люси Двковска има завидни успехи на сцената и немалко провали в личния си живот. От доста време насам тя се възстановяваше след коварното предателство на вече бившата си приятелка Камелия.

След като дълго време се кълнеше в чувствата си Камелия, днес управител на заведение, изневери на Дяковска с друга популярна персона – дъщерята на Йорданка Христова Ивана. Наглостта ѝ премина всякакви граници, когато се опита да вземе имуществото, придобито по време на връзката си със звездата.

И както сърцето на Люси бе разбито, така и това на Снежана Макавеева се колебаеше. Тя остана доста объркана след връзката с доста по-възрастния от нея Мариан Вълев. Днес двете са щастливи заедно, загърбили бившите си неуспехи в любовта и с поглед, вперен в бъдещето.

Макавеева е доста темпераментна, а Люси от доста време говори, че е готова да осинови дете. И въпреки че започването на сериозни отношения между тях изглежда доста рисковано, те се наслаждават на всеки един момент заедно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати