Милтън Сере е Най-грозният мъж в света за 2015 година

Милтън Сере
Снимка: IndependentCoUk

Оспорваният конкурс Най-грозният мъж на планетата Mister Ugly бе спечелен от 42-годишния Милтън Сере. Победата му обаче предизвика чутовен скандал.

Mister Ugly се провежда за четвърта година в Зимбабве. От 2012 година носител на титлата бе Уилям Масвину, който от създаването на конкурса печелеше всеки път. През тази година обаче той бе детрониран от Милтън Сере, който покори журито с беззъбата си усмивка.

Според привържениците на предишния носител на титлата Сере е прекалено красив, за да спечели конкурса. Бившият крал на грозотата се скарал със съдиите, като в своя защита обявил, че е естествено грозен, докато Сере е такъв само когато се усмихне.

Останалите състезатели също не одобриха избора на съдиите и се скараха кой е по-грозен. Стигна се дори до сблъсъци и размяна на обиди. Това обаче не попречи на победителя да прибере наградата от 500 долара. Той заяви на всички, които не одобряват избора му, че е крайно време да приемат, че е по-грозен от тях.

Идеята за създаването на Mister Ugly идва на Дейвид Мачова. В правилата е посочено, че не се допускат хора с увреждания или травми, които по някакъв начин изменят външния им вид. Идеята на конкурса е човек да се приеме такъв, какъвто е, и да заложи на естествената си грозота.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати