За добро или зло: Чалгата е жива!

За добро или зло: Чалгата е жива!

На 1 декември се проведе юбилейният концерт на телевизия Планета. Въпреки прогнозите, че зала Арена Армеец ще остане празна, хиляди уважиха събитието и показаха, че чалгата е жива.

Статуси от рода на Чалгата умря се появиха след концерта на Пайнер в Русе. Тогава в социалната мрежа се появиха снимки на празната зала и малобройните почитатели на фолка, решили да видят на живо любимите си изпълнители.

След като датата на юбилейния конкурс 14-години телевизия Планета пък бе обявена, на официалната страница на събитието бе подета мощна трол атака, целяща да прекърши ентусиазма на всички, желаещи да отидат.

За щастие на изпълнителите и продуцентите феновете, които поклащаха снага в ритъма на поп-фолка, бяха хиляди. Пайнер и телевизия Планета направиха един успешен концерт, който ще се запомни с няколко нови дебюта в димитровградската фирма, както и с липсата на част от любимците на феновете.

На тазгодишното издание липсваха наскоро напусналите Камелия и Андреа. Дебютът си в компанията пък направи Емануела, както и изненадата на вечерта – Устата.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати