Луна изтрещя, пусна парчето Луна президент

Луна

Фолк певицата Луна, която излезе от забравата благодарение на участието си във ВИП брадър, шашардиса колегите си с ново парче с името "Луна президент". Блондинката явно се е взела много насериозно след участието си в риалити шоуто, шушука се в музикалните среди.

Засега песента има само аудио версия, която обикаля Мрежата и предизвиква доста крайни коментари. След около месец изпълнителката щяла да зарадва феновете си и с видеоклип към парчето, като най-вероятно там ще позира в нехарактерните за нея костюм и строга прическа.

Песента, която е изцяло в чалга ритъм и аранжимент, изненадва с припева "За Луна ще гласувам да стане президент! ", подсилена от мощен женски хор. Докато беше в Къщата на ВИП брадър, певицата шокира зрителите, като отправи предложение за брак на премиера Бойко Борисов.

Джорджано
Снимка: fb-profil

Сега обаче явно амбициите й вече са други и може би песента й ще се превърне в предизборен химн за предстоящата й президентска кампания. Луна беше актуална преди доста години, когато около името й се завъртя скандал покрай забранената й песен "Искам го, стискам го", въпреки че в нея ставаше въпрос за тото-фиш.

Във ВИП брадър Луна бе ухажвана от Джорджано до момента, в който той бил осенен от мисълта, че тя може би търси интимност. На всеослушание в интервю след излизането си от Къщата изпълнителят на хита "Отиваме на копон" довери, че просто не харесва възрастни дами.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати