Мишел Обама с рап послание към младите

Мишел Обама

Първата дама на Америка записа уникално рап послание към младите. С него Мишел Обама се стреми да предизвика интереса им към колежите.

Видеото е изключително забавно. В него госпожа Обама бавно излиза от Белия дом, като запява с лека рап нотка - Ако искате да летите със самолети, отидете в колеж. Устремете се на високо и ще получите чекове. Напълнете главите си със знание.

Проектът е част от кампанията По-добре направете място. Тя е насочена към ученици на възраст от 14 до 19 години. С клипа Мишел Обама иска да ги накара да се замислят за висшето образование като реална опция пред тях.

Кампанията ще обхване цяла Америка и ще насърчава децата да се запишат в колеж, като им позволи да се докоснат до живота на известните с помощта на социалните медии.

В него те ще разберат как хора като Мишел Обама са тръгнали от бедни семейства и благодарение на учението са постигнали това, което са днес.

Мишел Обама произлиза от работническо семейство. За да завърши Харвард и Принстън, тя учи упорито. Именно това старание тя иска да предаде на младите. Тя смята, че свежата ѝ и забавна рап песен е добър начин да подтикне младите да следват мечтите си.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати