Галена спечели приза Модна икона 2015 година

Галена

Галена спечели приза Модна икона на 2015 година. Той ѝ бе символично предаден от миналогодишната носителка – Алисия.

Алисия спечели титлата за най-добре обличаща се дама през 2014 година. На награждаването тогава фолк певицата се появи доста нелепо облечена, с дрехи на обща стойност 200 лв, които бе съчетала неподходящо.

За тазгодишната церемония пък бе заложила на доста екстравагантен ретро балтон. Тя не го свали през цялото време, което накара присъстващите да мислят, че отдолу просто няма нищо.

Освен балтона, недоумение в тоалета на Алисия будеха фигуралният чорапогащник, който никак не подхождаше на тоалета ѝ и връзките, които висяха отвсякъде. На врата си пък имаше странно кръгло бижу, наподобяващо на характерните висулки на племената в Африка.

Не стига това, но бившата футболна изгора бе заложила на дизайнерски обувки, но не на някой известен дизайнер, а на бай Данчо. Това е човекът, който от години изработва реплики на световни марки за нея.

Малко повече стил показа победителката Галена, която бе пременена в черен костюм. Според мнозина обаче, в последно време певицата е напълняла и доста е занемарила вида си, и изобщо не заслужава престижната титла.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари