Робърт Дауни се изправя срещу Капитан Америка

Робърт Дауни Джуниър

Звездите на Холивуд Робърт Дауни Джуниър и Крис Еванс представиха дългоочаквания първи трейлър на третия филм за Капитан Америка – Първият отмъстител: Войната на героите. Те направиха това в популярното американско късно токшоу на Джими Кимъл.

Филмът е продължение на историята след Отмъстителите: Ерата на Ултрон. В него Стив Роджърс ще поведе нов екип Отмъстители в поредна борба за опазване на човечеството от злото.

Заради инцидент, в който участие има и организацията, обществото и правителството настояват за по-голям контрол над действията им.

Създалата се ситуация създава конфликти между Отмъстителите. А злодеите са наблизо и се възползват от всяка тяхна слабост, за да ги настроят един срещу друг.

Премиерата на Първият отмъстител: Войната на героите е на 29 април 2016 година. Освен Робърт Дауни Джуниър и Крис Еванс в ролите на Железния човек и Капитан Америка в лентата ще видим още Черната вдовица, Бъки Барнс, както и няколко нови и доста любопитни герои, като Спайдър мен, Ант-мен и Черната пантера.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати