Моника Валериева и Алисия отново делят един мъж

Алисия

Поредният любовен триъгълник се заформя в светските среди, а две от участничките в него са ни до болка познати. Оказва се, че двете приятелки Алисия и Моника Валериева отново делят общ мъж.

Според последната клюка Алисия е на път напълно да забрави бившите си, след като до нея вече има нов мъж. Това е министерският син Павлин Гагузов – бившото гадже на Моника Валериева.

Макар звездата на Ара и Гагузов старателно да прикриват отношенията си, те вече на няколко пъти бяха щракнати заедно от папараци. Оказва се, че преди време и Валериева е имал взимане-даване с новия на Алисия, но отношенията им не са стигнали до нещо по-сериозно. С певицата обаче като че ли нещата са на път да станат доста сериозни.

Това не е първият случай, в който имената на Алисия и Моника се спрягат с един и същи мъж. Докато Ники Михайлов още бе с певицата, Валериева на няколко пъти му е ходила на гости в Турция. Това не учудва никого, като се има предвид афинитета ѝ към футболистите и това как преди време за малко да отмъкне Валери Божинов под носа на Николета.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати