Десислава и Зарко се събират

Десислава
Снимка: desislava.es

След грандиозната си победа в Биг Брадър Ол Старс Десислава спечели обратно още нещо, за което копнееше дори още повече – сърцето на ММА боеца Зарко. Бившата двойка е на път да се събере, като за това говориха самите те на няколко пъти, докато бяха в къщата.

Въпреки многото условия, които Десислава постави на Зарко, тя ясно показа, че е съгласна да се съберат. Освен това тя му показа, че наистина е готова да скрепят отношенията си, като се премести при него в Русе.

Според близки до двойката, след като се разделил с певицата, Зарко е вкарал в леглото си три жени, но с нито една от тях не е имал сериозна връзка. Първата след раздялата била моделката Роси Иванова. Любовта му към певицата обаче била твърде силна и никоя друга не можела да я измести от сърцето му.

Преди да се запознае с Деси, ММА боецът Светлозар Савов е бил с над 200 жени. Той често обичал да се хвали с бройката. Въпреки това пред най-близките си признал, че певицата му е показала какво е истинската любов и това, че човек може да е щастлив само с една жена, ако тя е истинската.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати