Леонардо ди Каприо 3 пъти е виждал смъртта очи в очи

Леонардо ди Каприо

Леонадро ди Каприо има девет живота, като котките. Смъртта три пъти го е навестявала и трите пъти се е измъквал невредим.

Холивудският актьор проговори за най-опасните случки в живота си, които са го поставяли в смъртна опасност. Той със сигурност има за какво да благодари на съдбата, която три пъти е спасявала живота му.

Приключенията са страст на Лео, но те често го поставят в огромна опасност. Първият подобен случай е, когато се гмуркал в клетка във водите на Южна Африка. Изненадващо в съоръжението влиза огромна бяла акула, или поне половината от нея. Тя се опитва да отхапе главата на актьора, който е на едва метър под нея, свит на дъното. За щастие накрая тя се отказва и Лео излиза на сушата.

Втората смъртна опасност Леонардо ди Каприо среща във въздуха. Когато лети в бизнес класата на самолет за Русия, двигателят на машината буквално експлодира пред очите му. От мястото си той наблюдава горящото крило през прозореца. Всичко обаче се разминава без фатални последици благодарение на бързата реакция на пилотите, които овладяват самолета и кацат спешно на най-близкото летище.

За последната си среща със смъртта ди Каприо си спомня със страх. Според него тогава наистина е трябвало да умре и само чистата случайност го е спасила. Това става отново във въздуха, при скачане с парашут в тандем. Първият парашут, който отваря мъжът с него, се заплита и инструкторът го отрязва.

Когато се опитват да отворят втория, той не се отваря дълго време, след което най-накрая се показва, но и той се заплита. Летейки към земята, Леонардо си мисли за приятелката си и всички, които ще страдат за него. Малко преди удара със Земята обаче парашутът изненадващо се разгръща. И въпреки че ускорението е огромно, актьорът и партньорът му се измъкват само с няколко синини.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати