ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Джена и Атанас определиха дата за сватбата

Джена и Атанас определиха дата за сватбата

Джена и Атанас определиха дата за сватбата

След като навръх празниците обявиха годежа си, Джена и любимият ѝ Атанас Станоев определиха и датата за сватбата. Двамата ще се врекат във вечна вярност на 22 май в родното село на младоженеца – Катуница.

Джена и половинката ѝ вече са в трескава подготовка за предстоящото събитие. Годежът дойде едва няколко месеца, след като двамата официално оповестиха връзката си, но се прие изключително добре както от семейството на Атанас – създателите на оркестър Канарите, така и от феновете на Джена. Всички те им желаят дълъг и щастлив семеен живот.

Атанас е роден в Катуница. Там семейството му разполага с огромно имение. Предполага се, че именно там ще се състои и сватбата. Джена няма нищо против това, дори напротив – като примерна снаха тя ще пристане на мъжа си в дома на родителите му.

Те от своя страна вече са пиготвили своя подарък за младоженците. Родителите на Атанас ще вложат солидна сума в издаването на съвместен албум на Атанас и Джена, в който те ще изпълняват фолклорни песни.

Преди дни стана ясно, че Джена вече се е сблъскала с бившия си годеник Джино и срещата не е била особено приятна. Когато американецът видял, че бившата му възлюбена вози новият си любим в колата, която той самият ѝ бил подари преди време, побеснял.

Той поискал от нея незабавно да му върне скъпото возило, а някои дори твърдят, че е оставил бъдещите младоженци на пътя.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати