Емануела: Димитър Динев биеше малкия ни син

Емануела: Димитър Динев биеше малкия ни син

Фолк певицата Емануела излезе с ново, още по-шокиращо разкритие за раздялата ѝ с милионерския син Димитър Динев.

Изпълнителката заяви във Фейсбук, че младият баща е биел 1-годишния си син и дори публикува снимки с раните на малкия Митко.

Въпреки че с Димитър Динев сме разделени, аз никога не съм позволявала това да оказва влияние върху нашия син. Родителите трябва да са до децата си, независимо от отношенията помежду си.

При последното виждане на Димитър Динев със сина ми детето се върна стресирано, раздрано и протрито на врата. Питам аз, кой нормален баща ще остави детето си на някой си и ще ходи да се шляе по дискотеките?

Кой нормален баща ще се алкохолизира и ще си кани жени вкъщи, докато детето му е при него? Кой нормален родител ще позволи това? Нормално ли е според вас? Това е нашето дете, за Бога.

Мислех си, че шамарите, които отнесох в петия месец на бременността ми, а и много други неща, са изолиран случай. Оказва се обаче, че това не е било първото посегателство върху човек. Димитър Динев е имал дело за нанасяне на телесна повреда на човек.

Но оставете ме мен, важно е как се отнася с детето си. Аз няма какво да коментирам повече. Снимките са повече от показателни за какъв човек и баща става въпрос, пише открито във Фейсбук Емануела.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати