Освалдо Риос отново посегна на жена

Освалдо Риос
Снимка: facebook-profile

Един от най-големите секссимволи на близкото минало Освалдо Риос отново показа агресивната си същност. След като привидно бе потискал черната страна на характера си, той се завърна още по-жесток от преди.

Още преди години актьорът от сериала Касандра разруши образа си на магнетичен красавец. Почитателките му бяха покрусени, след като срещу него бяха заведени няколко дела за побой.

Той бе съден за посегателствата над петте си съпруги и трите си деца. От агресивният му характер пострада и световно известната му приятелка Шакира. Славата и парите не го спасиха от наказанието и през 2004 година той бе арестуван и прекара в затвора два месеца.

След като излезе от ареста последваха няколко опита за самоубийство, след които Освалдо се съгласи да се подложи на лечение в психиатрична клиника. То бе изключително успешно и даде нов старт в живота на актьора.

Промяната обаче не бе за дълго. Преди дни поредната приятелка на Риос Тайми Оливера е подала оплакване в полицията. Тя разказала пред полицаите как красавецът я блъснал на пода и започнал да бие главата ѝ в стената. След това я завлякъл до леглото и я насилил.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Иванова
Иванова
04.02.2016 16:13
И какво му е красивото на тоя?Жените нали сме си патки по рождение...
0
0