Ужасяващи болести морят родните изпълнители

Ужасяващи болести морят родните изпълнители

Родните фолк изпълнители гаснат една по една. Най-зле е положението при застаряващите звезди, пише Блиц.

Една от засегнатите е Тони Дачева. Стресът, който е неделима част от ежедневието на изпълнителите, при нея отключил коварната болест диабет. От същото страда и младият изпълнител Ерик. При него причина била смъртта на баща му. Това доведе и до края на кариерата му.

Други певци пък са в още по-лошо състояние. Легендата от зората на фолка Радо Шишарката например е в болница, след като наскоро преживя мозъчен кръвоизлив. Най-драматична обаче е борбата за живота на фолклорната певица Росица Пейчева.

Тя страда от вродена дисплазия на тазобедрената става. През изминалата година Иван Карачоров-Килифаревския поп пък загуби борбата с рака на панкреаса и почина в Германия, където живееше в последните години.

Поп фолк изпълнителките също не са пощадени от съдбата. Ивана от години страда от алергия с неизяснен произход. Медикаментите за контрола я довели до покачването на килограмите. Освен това гласовитата изпълнителка има дископатия на кръста, която понякога я кара дори да отменя участия.

Лиана и Емануела пък от малки са със сърдечни проблеми. Последната операция на Емануела бе преди 5 години, когато се наложи силиконовите ѝ импланти да бъдат премахнати напълно, за да се отстрани херния.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати