Кейт Мидълтън лъсна с окепазено лице

Кейт Мидълтън лъсна с окепазено лице

Кейт Мидълтън винаги е била стилна и изискана. Тя е еталон за красота за стотици хиляди жени по цял свят. Съпругата на принц Уилям винаги е пазила в тайна разкрасителните си процедури. Така тя успява да запази имиджа си на неподвластна на времето красавица. Новата ѝ визия обаче я издаде.

През годините Мидълтън винаги е била сред онези жени, които създават модните тенденции. Дори и диктатори в модата като Кейт обаче могат да станат жертва на тренда, забелязаха от КлюкиВс.

Тези дни херцогинята на Кеймбридж се завърна към задълженията си в кралството след дълго майчинство. Извън света на дрехите и аксесоарите това, което привлече вниманието, беше носът ѝ. С просто око е видно, че малката гърбица, която бе там доскоро, е премахната.

Впечатление на поданиците направиха и веждите на Мидълтън. Те са видимо променени, но ефектът е по-скоро отрицателен. Тя няма гримьор и се грижи за вида си сама, което в този случай ѝ изигра лоша шега. Докато преди десет години Кейт имаше тънки вежди, днес те са повдигнати, дебели и ярко подчертани с молив. Ефектът са груби черти и видимо състарен вид.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати