ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Славена Вътова разкри истината за връзката си

Славена Вътова разкри истината за връзката си

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k473
Славена Вътова
Снимка: fb

Славена Вътова призна за отношенията си с Юлиан Цолов. След месеци на слухове за раздели и скандали, се оказа, че младите родители са по-щастливи от всякога.

Мис България 2006 Славена Вътова направи откровени признания за връзката си и това какво е да бъдеш майка в телевизионно интервю. Красавицата обясни, че между нея и половинката ѝ няма проблеми, дори напротив. След раждането на малката Ема и двамата са се променили, а отношенията са станали дори още по-стабилни от преди.

Славена разказва как след появата на детето осъзнала, че не е перфектна, но е готова на всичко за него. Покрай непрестанните грижи за детето не ѝ остава почти никакво време за себе си, но за това не е съжалила дори един път.

Моделката е щастлива, че до себе си има един отдаден и прекрасен мъж. Тя сподели, че Юлиан Цолов я кара да се чувства пълноценна жена и е единственият, от когото някога ще иска да има дете. Тя споделя, че всеки миг, в който не е с Ема, отделя за него. Тайната на щастливите отношения са малките откраднати моменти с половинката, категорична е тя.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest