Пикантното минало на Елен Колева лъсна на показ

Пикантното минало на Елен Колева лъсна на показ

Елен Колева попадна отново под светлината на прожекторите преди дни, когато стана ясно, че е приютила в дома си пияния писател Калин Терзийски. Актрисата призна, че има чувства към него, но настоящото му състояние не позволява да правят общи планове, поне за момента.

Известно е, че преди него, през леглото на красивата актриса са минали не един и двама мъже. Слуховете гласят, че тя е по-оборотна от повечето плеймейтки, пише СлаваБг.

Основополагаща в цялостното развитие на Елен Колева е връзката ѝ с режисьора Людмил Танев през 2007 година. Тогава той осигури на любовницата си главната роля във филма Шивачки. Това даде старт на кариерата на Колева, която днес като че ли е спряла своето развитие.

Най-популярната връзка на Елен Колева от последните години бе тази със Сашо Майонезата. Тя продължи три години, в които тя получаваше всичко, което си пожелае. Късметът обаче ѝ изневери и когато я хвана на калъп с Иво Аръков, Майонезата ѝ взе всичко. Тя напусна апартамента, който ѝ бе купил, и бе принудена да върне колата и всички подаръци от него. Освен това бизнесменът се погрижи договорът ѝ в Народния театър да бъде прекратен, което буквално я остави на улицата.

Изпадналата в немилост Елен обаче бързо се взе в ръце и намери нова любов в лицето на бургаския бизнесмен Стамат Барантиев, собственик на верига ресторанти. За него обаче тя си остана само любовница.

Освен актьора Аръков, в секс списъка на Колева попада и друго младо завоевание - 19-годишният син на музиканта Михаил Белчев - Константин. Тяхната връзка бе бурна, дива и – кратка.

В далечното минало актрисата може да се похвали и с няколко забивки на доста високо ниво. Слухът твърди, че дамата с красивите очи е мачкала чаршафите още с Башар Рахал и Слави Трифонов.

Днес в дома на актрисата спи Калин Терзийски. Дали обаче това е мъжът, който ще накара Елен да се кротне, никой не знае.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
най
най
12.02.2016 22:56
най грозната курва
0
0