Андрей Арнаудов ще става баща?

Андрей Арнаудов ще става баща?
Снимка: hotarena-net

Андрей Арнаудов, един от двата опосума на телевизията, е на път да стане татко, пише КлюкиБг. След поредица от неуспешни връзки, той най-накрая е на път да се сдобие с бленувания наследник.

Водещият е взел твърдото решение да си направи бебе ин витро. Тъй като няма партньорка в момента, това ще трябва да стане с помощта на сурогатна майка. Методът става все по-популярен в средите на богатите и известните през последните години.

Случаите на ин витро при наличието само на баща са истинска рядкост у нас, докато в чужбина редица популярни личности са се възползвали от процедурата. Един от примерите е този на Майкъл Джексън, който се сдоби именно по този начин със син.

Решението си Андрей взел след раздялата с поредната жена в живота му – Нова Димитрова. Още след Бориса той започнал да осъзнава, че няма смисъл да чака идеалната жена. Това му помогнало да разбере, че има много други добри начини да продължи живота си.

Андрей вече е минал всички тестове за плодовитост и е избрал подходящата яйцеклетка. Той държал майката да е интелигентна и красива. Освен това активно търсел и жена, която да износи бебето му.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати