ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Кание Уест фалира! Проси пари от всички

Кание Уест фалира! Проси пари от всички

Кание Уест

53 милиона долара – толкова са задълженията на рапъра Кание Уест. След като миналата седмица той обяви, че е затънал в дългове и се обърна с молба за помощ към шефовете на Фейсбук и Гугъл, днес официално стартира кампания за дарения, в която всеки може да помогне на закъсалата звезда. Те бе наречена GoFundMe.

Уест обяви, че е задлъжнял с толкова много, тъй като сам финансира собствената си линия облекла, както и музиката си. Според него обаче фалитът му няма връзка с разходи като 3-те милиона долара за пръстена, който краси ръката на Ким Кардашиан, или прическите по 500 долара всяка.

Кание направи официално изказване към Марк Зукърбърг, в което го помоли да го спонсорира с някой друг милион. Въпреки че собственикът на Фейсбук още не му е отговорил, Уест се похвали, че много момчета с пари от хедж фондовете вече са заредили част от сметките му.

Дарителската кампания е създадена от Джеръми Пиат от Минесота. Описанието гласи: Кание Уест, плодовит артист, модна икона, знаменитост, член на семейството Кардашиян, се нуждае от нашата помощ! Ние трябва да отворим сърцата и портфейлите си за Кание днес. Разбира се, той може да си купи кожи и къща за семейството си, но без нашата помощ истинският гений на Кание Уест не може да се реализира. Както сам ни е казал, той е най-великият жив художник и най-голям художник на всички времена. Великите художници трябва да бъдат подкрепени финансово за да се постигнат пълния си потенциал.

Шеговито или не, Пиат призовава хората да се превърнат в семейство Медичи за Кание Уест и ако трябва да отделят от залъка си, за да му помогнат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати