Виктория Петрова сваля килограми със секс диета

Виктория Петрова

Журналистката от Би Ти Ви Виктория Петрова се стопи. Говорителката е постигнала това по най-приятния начин - със секс диета, пише Всеки ден.

Петрова отдавна е известна като една от най-големите мъжемелачки в телевизионния ефир. След като се разведе и смени няколко мъже, от няколко месеца насам тя има нова изгора. Виктория излиза с бирен бос, чиито реклами носят милиони на медията. Именно общата работа ги сближила.

Работещите в телевизията виждали как всеки ден Петрова се качва в луксозния автомобил на богаташа. Двойката прекарвала дните през седмицата в дома на Петрова в столицата, а през уикендите се уединявали в частни комплекси.

За момента и двамата предпочитат да запазят дискретност и да се възползват максимално един от друг. Чисто физически. Това определено се отразява добре на говорителката, тъй като тя е видимо отслабнала.

Докато до миналата година Виктория се срамуваше от пухкавите си ръце и дупе, днес от тях няма и следа. Тя е свалила повече от 7 килограма и изглежда повече от перфектно.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Катя
Катя
25.04.2016 22:11
Най-хубавият, горещ и емоционален начин за отслабване. Чаровница и късметлийка е Викито.
Успех и много, много любов!
6
2