Десислава и Преслава се съюзиха срещу Алисия

Алисия

Нов скандал се заформя във фолк средите. Преслава и Десислава се превърнаха в неразделни приятелки, след като трета отне общия им любовник. Двете посветили песента Хабиби на новата светска двойка Алисия и Георги Станоев–Бирмата в столичен клуб, пише ХотАрена.

Алисия е поредната певица, която топли чаршафите на бизнесмена. От известно време насам Бирмата се превърна в апетитна хапка за фолк фуриите. След дълга и бурна връзка с Преслава, той мина и през Десислава.

Макар че отношенията им не се задържаха дълго, тя хлътна до уши и дори му посвети песен. Двете бивши не могат да простят на Алисия, че им е отмъкнала милионерския наследник, и са се съюзили срещу нея.

На общо участие преди дни Преслава и Десислава се изгаврили жестоко с Алисия, като ѝ посветили дуетно изпълнение на песента Хабиби на Азис, като са наблегнали на фразата - Спиш ли добре.

Преслава не спряла до там и направила още няколко хапливи подмятания за новата жена в живота на Бирмата, както и съмненията си относно бъдещето на връзката им. Това е само началото на поредната война, категорични са феновете и на двете враждуващи страни.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати