ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ужас! Взимат сина на Мария Силвестър

Ужас! Взимат сина на Мария Силвестър

Ужас! Взимат сина на Мария Силвестър

Мария Силвестър и бившият ѝ мъж Силвестър Силвестров влизат в люта битка за попечителството на сина си. Актьорът използва подмолни номера, за да подлее вода на бившата си възлюбена.

9-годишният Давид днес живее при майка си и вижда баща си само в определените за това дни. Мъжът обаче бил твърдо решен да вземе детето за постоянно при себе си и се чудел каква интрига да заплете, за да бъде уважена молбата му за преразглеждане на попечителството.

Мария и Силвестър се разведоха преди повече от година. Актрисата го преживя сравнително лесно, но Силвестров и до ден днешен се надявал да стане чудо и двамата да се съберат.

За никого не е тайна, че той все още е лудо влюбен в нея, докато тя е напълно охладняла към него. Именно това провокирало неистова злоба у Силвестър, който прибегнал до грозни интриги, за да нарани Мария и да ѝ вземе детето.

Оказва се, че именно Силвестър е пуснал слуха за интимните отношенията между бившата му и Асен Блатечки. Колегата му наистина се закачал с Мария, но нараненият Силвестров раздухал нещата. Той не можел да преживее, че актрисата ще топли леглото на някой различен от него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати