Това е драматичната история на Тейлър Форестър от Дързост и красота

Това е драматичната история на Тейлър Форестър от Дързост и красота

Житейски трагедии, неуспешни пластични операции и големи дългове са съпровождали Хънтър Тайло от Дързост и красота, любим сериал на поколения, чийто първи епизод се снима през 1987 година.

Доктор Тейлър Форестър е един от любимите образи на феновете на сериала, но се оказва, че за актрисата, изиграла тази роля, животът не е бил никак благосклонен.

Хънтър Тайло е напълно неузнаваема 30 години след началото на Дързост и красота. В опитите да запази младостта си тя се подложи на куп пластични операции и днес дори няма следа от красотата на Тейлър, която радваше зрителите от малкия екран.

Външният ѝ вид обаче не е най-голямото изпитание, пред което актрисата се изправи.

Само на 3-годишна възраст лекарите откриват на дъщеря ѝ Кати тумор на дясното око. Опитите да се спаси окото са неуспешни и се налага то да бъде отстранено и да ѝ бъде поставена протеза.

През 2007 година семейството ѝ преживява поредна драма. В басейна на дома им откриват мъртвия ѝ син Майкъл Тайло. При аутопсията е установено, че момчето се е удавило и се предполага, че е паднал във водата след един от честите си припадъци.

Преди година се появи и мълвата, че Тейлър от Дързост и красота е натрупала солидни дългове към банка, а сумата е близо 1.8 милиона долара. Макар че слухът не беше потвърден официално, Хънтър Тайло започна да продава имотите си в Калифорния.

Рейтинг

5 1
4 3
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати