Шок! Забраняват Мадона във Филипините

Мадона

Филипинските власти обмислят да забранят на Мадона да изнася концерти в страната. Причина за това е последният ѝ концерт в Манила.

Миналата седмица 57-годишната изпълнителка се появи на сцената, наметната с филипинското знаме на свой концерт. Докато екзалтираните фенове приеха това с преклонение и ентусиазъм, държавните органи не останаха особено очаровани.

Ерминио Колома, говорител на президента, заяви, че Малакананг - президентският дворец, има намерение да забрани на носителката на награда Грами и Кралица на попа Мадона да изнася изпълнения във Филипините.

Причината е неуважение към филипинското знаме. От 1998 година на Филипините съществува закон, според който всеки, който използва националното знаме като част от облеклото или като цял костюм или униформа, е застрашен от една година затвор и глоба.

През изминалата седмица архиепископ Рмон Аргуелес призова вярващите да не посещават заредените със сексуалност концерти на Мадона. Това обаче не попречи на изпълнителката да използва пътуването си до екзотичната държава, за да качи снимки от посещението си в дом за сираци в столицата, управляван от монахини.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати