Ирен Онтева с поредния италианец

Ирен Онтева с поредния италианец

Манекенката и бивша жена на Христо Сираков Ирен Онтева си хвана поредния италианец. Красавицата си затваря очите за вида му, защото състоянието му е солидно.

Новият на Онтева се казва Умберто Фабри и е от Монте Карло, пише ХотАрена. Там той е известен със своя бизнес, както и със страстта си към представителките на нежния пол. Монте Карло се превърна в любимата дестинация на родната манекенка от известно време насам. Причината за това вече е ясна.

Връзката между Фабри и Онтева се задълбочава преди няколко месеца. В социалните мрежи богаташът постоянно качва техни общи снимки и залива приятелката си с комплименти. Обръщения като Любовта на живота ми и Моята любима са само част от тях.

След като преди десетина години Ирен Онтева роди дете на Ицо Стоте манекенки, днес той плаща солидна издръжка на красавицата. Тя обаче ѝ е крайно недостатъчна и през годините смени няколко богаташа.

Последната ѝ официална връзка бе с Давид Бучолини. Тя продължи доста кратко, тъй като милионерът бързо я замени с друга по-млада манекенка. Приближени до моделката определят последния ѝ възлюбен като грозен и дори отблъскващ, но парите винаги са били способни на чудеса.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати