Крум Савов е уволнен от БТВ

Крум Савов
Снимка: btv-bg

Медията, в която журналистът Крум Савов работи от години, се изгаври жестоко с него. Би Ти Ви го уволни от поста главен редактор на спортната медия в рамките на часове, без каквото и да било предупреждение.

Негодуванието срещу журналиста се зароди едва няколко месеца след встъпването му в длъжност, съобщава КлюкиБг. Тогава зрителите бяха възмутени от това, че той избира и пуска двубои от Шампионска лига, които са интересни само на него, не и на болшинството от зрителите.

Чашата преляла преди няколко месеца, когато Савов започна да уволнява колеги и да слага на тяхно място свои протежета. Решението му да премахне Васил Делов, който работеше за Би Ти Ви от 10 години, прикова вниманието на шефовете върху работата му и в крайна сметка доведе до неговото отстраняване.

Савов е повече от бесен заради решението на управата на медията. Той все пак остава на работа като водещ и лице на предаването Зона спорт. Въпреки това спортният журналист се заканвал, че ще си потърси нова работа. Кой ще заеме още топлия му стол ще стане известно до часове.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Диана
Диана
15.03.2016 19:48
Колкото по-рано толкоз по-добре!
0
0