Гадател: Черна магия предизвиква неудачите на Шарапова!

Мария Шарапова

Тенис звездата Мария Шарапова, чиято кариера е на път да се провали заради избухналия наскоро допинг скандал, е жертва на черна магия. Това смята гадателят Зирадин Рзаев, който имал честта да се срещне с тенисистката.

Мария Шарапова е една от най-добрите спортистки, а освен това мнозина я намират за изключително красива жена. Но въпреки всичко тя няма кой знае какъв успех с мъжете.

По последни данни тенисистката дружеше с наш Гришо, с когото уж много се обичаха. Но изненадващо за всички връзката им приключи, а сега Григор се вее с Никол Шерцингер.

Преди това пък името на Маша се свързваше за известно време с това на Адам Лавин, както и с баскетболиста Саша Вуячич. Но, както знаете, и там нещата не продължиха особено дълго. Най-новата несгода в живота на 28-годишната рускиня пък е скандалът с допинга. Но за всичко това явно си има обяснение.

Неудачите в живота на Маша се дължат на магия, убеден е ясновидецът Рзаев, цитиран от ПИКБг.

Екстрасенсът обяснява, че имал щастието да се срещне лично със звездата и веднага усетил, че нещо не е наред с аурата й. Той заключва, че на Шарапова й е направена черна магия.

Това е станало, когато тя е била на 23-години, като магията е направена от ревнива жена, категоричен е Рзаев.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати