Джино разказа за тайния си брак и най-голямата мерзост на Джена

Джино

Невероятни разкрития направи любимецът на народа Джино Бианкалана пред цяла България. В интервю с Мариян Станков-Мон Дьо той разголи душата си и сподели свои съкровени тайни, които шокираха зрителите.

На 19 години се ожених за италианка. Моята най-голяма тайна - никой не знаеше, защото тя беше от сицилианско семейство. Баща й беше много влиятелен човек в Италия, а там нещата са по-различни, всичко е по кръвна връзка.

Така че нямаше как да сме заедно с нея. Ние се оженихме без никой да знае. И след 6-7 години ни разкриха и трябваше да прекратим връзката си. Или трябваше да стане война, или да се разделим, разкри най-пазената си тайна Джино Бианкалана.

Богаташът от САЩ разказа и за едно от най-големите предателства на експоловинката си Джена, за която толкова време страдаше.

Джина беше жената, която най-много ме нарани. След като излязох от Къщата, тя беше дала някакви интервюта за мен, а това не й прави чест, защото аз никога не съм казвал нищо лошо за нея, продължи с излиянията Джино.

Той сподели и как си е взел от Джена един от скъпите подаръци, който й е направил преди време, а именно лъскав мерцедес. Според разказа на Джино това се случило, когато Бианкалана засякъл бившата си и новия й възлюбен да се возят в колата от него.

Нейният приятел караше моята кола и аз ги свалих на светофара. Цяла България знае, че тези коли са взети от мен, те са били за нашето бъдещо семейство, а тя се подигра с мен. Новият й мъж да кара моята кола - това няма как да стане, категоричен бе Джино.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пчеларова
Пчеларова
13.03.2016 21:08
Кой се интересува от тези безлични същества, месеци ни занимавате с тези глупости, кой го вълнува Джино,Джена, хората си имат други грижи.
2
0