ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»След работата Крум Савов губи и съпругата си

След работата Крум Савов губи и съпругата си

След работата Крум Савов губи и съпругата си
Снимка: btv-bg

След като спортният журналист Крум Савов загуби работата си като началник на спортния отдел на Би Ти Ви и бе понижен до обикновен водещ, съдбата му поднесе нов удар. Съпругата му Мая е твърдо решена да го напусне.

От половин години насам жената до Крум Савов има любовник, пише Slava.bg. Това е популярният в столицата Емил Перков, по-известен като Емо Негъра, собственик на хитовото заведение Бесо в кв. Борово.

Тежкият период, пред който преминава бракът на Крум и Мая, е най-вероятната причина журналистът напоследък да занемари работата си, което доведе и до уволнението му. Вместо да следва задълженията си, той прекарвал часове на телефона в работно време и се карал с жена си. Чашата преляла, когато на няколко пъти си позволил да отиде пиян в медията.

След като разбрал за любовника за жена си, Савов бил решен да се разведе с нея. Такова обаче било и нейното намерение, тъй като била толкова влюбена в Негъра, че искала двамата час по-скоро да узаконят връзката си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 8
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Красива
Красива
15.03.2016 22:27
Глупости!
1
0
Ardelia Lorz
Ardelia Lorz
15.03.2016 15:40
Ще го зареже тъй като не можа да и осигури нито "топло местенце" в национална ТВ като водеща на предаване ; нито й осигури луксозния живот на който се е надявала да получи от него бидейки популярна личност. С една дума и тя е поредната "златотърсачка"
9
1
справка
справка
15.03.2016 17:46
Голема грешка си.Тя е от много осигурено семейство.
Поинтересувай се.
1
1