Нагли крадци ограбиха Ирина Тенчева

Нагли крадци ограбиха Ирина Тенчева

Крадци ограбиха водещата Ирина Тенчева. Скандалната сцена се е разиграла в 8 часа сутринта на един от най-натоварените столични булеварди Скобелев, срещу МВР болница, близо но Руски паметник.

Наглите крадци са се възползвали от 5-те минути, в които жената на ТВ продуцента Иван завела дъщеря си до училище. Когато се върнала, тя констатирала, че е ограбена. Нищо не било счупено и нямало следа от взлом, пише СлаваБг.

Освен портмонето с всичките пари, които Тенчева е изкарала в последните месеци, от колата липсват още всички лични документи, карти, електронни пособия, памет с документи, компютър с всички нови проекти на красавицата, непубликувани творби, киндъл с произведенията, снимки, служебни файлове и видеа с децата ѝ.

След случката на бившата водеща ѝ се е наложило да обиколи не една и две институции, но не таи особено големи надежди, че нещо от откраднатото ще бъде върнато. Тя сподели, че полицаите са ѝ обяснили, че в момента действат няколко организирани хайки, които обикалят около детските градини и училищата. Те дебнат майките и бащите и ги ограбвали точно както и Ирина – в няколкото минути, в които водят детето си до сградата.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати