ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Джена полудя! Разваля годежа, Наско е в шок

Джена полудя! Разваля годежа, Наско е в шок

Джена

Красивата приказка на фолкдивата Джена и Атанас Стоев - Малкия Канар, е на път да приключи. Причината от една страна е абсурдна, но в същото време и доста основателна в очите на изпълнителката.

В последно време Джена съвсем се е променила, споделят нейни близки. Тя буквално е подивяла от ярост заради постъпките на шефа си Митко Пайнера.

Пайнера е твърдо решен да покаже на Джена кой е шефът. В последните месеци той ѝ подхвърлял едва по две-три участия на месец, които се отразявало крайно негативно на финансовото ѝ състояние. Причината била дивата ревност, която е обзела инженера. Той виждал в лицето на Атанас заплахата да загуби една от най-успешните си певици за всички времена. И не само това.

Слуховете гласят, че преди Стоев Джена е имала дълга и страстна връзка с Митко Димитров. Той дори я е гласял за Певица на годината, показателно за което бе вдигането на тарифата ѝ до цели 6 000 лв. Днес Пайнера все още таи чувства към хитовата изпълнителка и се опитва да ѝ го върне, като я остави без пари. Затова е решил да я цака откъм участия.

В най-скоро време на Джена ще ѝ се наложи да избира между годеника и работодателя си и не се знае на кого ще заложи. За никого не е тайна, че финансите в дома на Атанас и Джена са основно от участията на певицата, а без тях и двамата ще трябва да легнат на родителите на момчето. Това е нещо, което изпълнителката никога не би допуснала.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати