Меги от Къртицата с истинско фиаско на Златната игла

Меги от Къртицата с истинско фиаско на Златната игла
Снимка: facebook-profil

Топдизайнерката Миглена Каканишева – Мегз, известна още като Меги от Къртицата, претърпя истинско фиаско на Златната игла 2016 година. Въпреки признанието на публиката тя си тръгна разстроена и без награда.

Мегз е в модния бранш от общо 5 години. Тя облича едни от най-известните родни знаменитости. На Златната игла 2016 тя представи своето трето официално ревю.

Ревюто на Мегз бе всичко друго, но не и обикновено. То представляваше истински танцов спектакъл. В него участие взеха танцьори от Dancing Stars. Те имаха за задача да покажат връзката между изкуството и комерсиалното.

Уникалното изпълнение завърши с представянето на Мегз. Публиката я посрещна на крака. Овациите и аплодисментите продължиха няколко минути. Всеки искаше да поздрави дизайнерката лично, а като за финал ѝ бе поднесен букет от 101 рози.

Въпреки признанието, което Меги получи от публиката, тя остана крайно разочарована от финала на събитието. Тя бе номинирана в категорията Млад дизайнер и Модна къща на годината, но не получи нито една от наградите. Това предизвика сълзи в очите на Каканишева.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати